Lær hvordan gå ned i vekt UTEN å bruke for mye tid og energi på mat med BTV metoden

Endelig! Legge dietter og matregler til side, begynne å spise uten dårlig samvittighet, uten strenge restriksjoner for kalorier eller type matvarer.....

I denne 45 minutter læringsvideoen vil du finne:

  • Den enkle, men effektive BTV metoden som vil gi deg tips til hvordan gå ned i vekt, uten strenge restriksjoner i matveien.
  • Hvorfor å nekte seg selv mat slår feil ut (Og hvordan bli trygg på at maten du spiser er rett for deg)
  • Går du opp og ned de samme kiloene? Glem å trene masse for å forbrenne kalorier eller telle kalorier, men oppnå et avslappet forhold til mat.
  • Hvorfor strenge restriksjoner i matveien ødelegger fremgangen din.
  • Strategien som fungerer selv om du overspiser en gang i blant, koser deg med et glass vin eller spiser sjokolade daglig.

Få tilgang og se webinaret når det passer deg. 

«Jeg synes det er et privilegie å hjelpe de som sliter med at fokuset på mat, dårlig samvittighet og frustrasjon tar for mye plass i hverdagen for å oppnå vekttap. Etter å ha jobbet med meg selv om mange andre akkurat som deg, vet jeg hvor mye det sliter på deg.

Sammen, med denne unike metoden kan vi jobbe sammen for å hjelpe og gi det BTV metoden å sørge for at du kan oppnå vekttap og et avslappet forhold til mat.»

Jeg gleder meg til å møte deg og vise deg hvordan denne metoden fungerer for at du skal kunne oppnå en kropp du er glad i.»

Placeholder Image