500kr

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Kun treningsøktene, e-postene og måltidsplan - ikke coaching

Du får tilgang til alt dette med en gang:

  • Skreddersydd kostholdsplan, eller lær å spise intuitivt uten plan eller telling

  • 28 10 min treningsvideoer hver dag

  • Daglig skjema for å starte dagen med rett tankesett
Kom i form og gå ned 4 kilo på bare 4 uker du også

Tidligere slankere:

““Opplevde noe helt fantastisk under Ingrid's coaching når det kom til kosthold og motivasjon, hun har klart noe ingen andre treningssentre, PT'er etc... har klart, det er å finne den gylne middelvei, pluss at hun klarte å holde meg såpass motivert igjennom vår ukentlige samtale og kosthold at dette er noe jeg gjerne holder på med i lang tid😊 Hun fant de riktige bryterne å flippe over for min egen del iallefall, noe som var virkelig avgjørende for min reise i bli fornøyd med meg selv😊 Så dette er til deg, Ingrid. Fortsett med dette, fortsett å vær så jordnær som du er, dette er noe jeg setter uendelig pris på å det tror jeg er veldig avgjørende når man skal ha personelige samtaler med vedkommende😊 Tusen takk for at jeg fikk æren av å bli med på dette eventyret, jeg setter så stor pris på alt jeg fikk i visdom og motivasjon.””

Håvard Aspeggen

““Mitt resultat så langt er ned 5,4kg😄 Nå er det gøy å gå på vekta, og det er gøy å finne frem målebåndet! Fortsett å skriv gode planer😄 Nedgang i cm: Bryst: 10,5cm Midje: 12cm Hofter: 13,5cm Rumpe: 11cm””

“Mitt resultat så langt

““Vil takke for 4 fine uker med både telefonsamtaler, matplan og treningsøkter. Likte veldig godt at treningen var overkommelig i en stresset hverdag, og at det er en medlemsportal hvor man finner alle videoene og kan trene når som helst. Matplanen var jeg også fornøyd med, selv om den var ganske lik den jeg allerede fulgte så var det godt med en bekreftelse på at jeg er på riktig spor. Telefonsamtalene var også givende. Fint å få nye perspektiver på mine tvangstanker angående sukker, mel og overspising. Selv om jeg ikke er i mål, så har disse 4 ukene vært et hjelp på veien i riktig retning. ””

Anonym grunnet jobb