Delbetal 125kr/12mnd, Totalpris 1500kr

Du får pengene tilbake etter 4 uker hvis du ikke er fornøyd.


Du mister også tilgangen til kurset, som du ellers ville beholdt.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg? Logg inn

Logg inn

Kom i gang - 4 ukers challenge

Når vi skal komme i gang (igjen?) med en sunnere livsstil er det mange fordeler med å få litt start hjelp:

  1. Vi er i vårt eget hodet HELE tiden og det kan være vanskelig å plukke opp de tankesettmønstrene som saboterer for vekttapet vårt... Jeg kan hjelpe deg å bli bevisst dine ubevisste sabotører slik at du kan fjerne de... F.eks når skal du presse deg på trening og når burde du slappe av... Røyk planene i helga? Hva er rett for deg å gjøre så du kan hente deg inn igjen med en gang?

  2. Du får lettet på hjerte! Bare det å ikke stenge alle tankene og de vanskelige følelsene inne, fjerner et tungt lass med gamle mislykkede dietter fra skuldrene dine og erstattes med håp og tro... Ubevisst bruker vi ofte gamle tabber som bevis for at vi ikke kommer til å klare det... 

  3. Du føler deg ikke alene i kampen.. Vi er 2 stk som jobber for at du skal lykkes... Sammen er vi sterkere og denne gangen er det din tur til å få all oppmerksomheten... 

 


 

Du får tilgang til alt dette med en gang:

  • 4 timer med 1-1 hvor vi ser på hvordan du kan skape og legge til rette for en hverdag som gir deg kroppen du ønsker uten at du må slite deg ut på trening eller med for lite mat.

  • Skreddersydd kostholdsplan, eller lær å spise intuitivt uten plan eller telling

  • 28 10 min treningsvideoer

  • Daglig skjema for å starte dagen med rett tankesett

  • Prisen er enda veldig lav for alle godbitene du får i denne godteposen.... Jeg gleder meg til å jobbe for dine resultater!

Kom i form og når du har startet er det lettere å fortsette! 

Tilbakemeldinger fra andre slankere:

“Vil takke for 4 fine uker med både telefonsamtaler, matplan og treningsøkter. Likte veldig godt at treningen var overkommelig i en stresset hverdag, og at det er en medlemsportal hvor man finner alle videoene og kan trene når som helst. Matplanen var jeg også fornøyd med, selv om den var ganske lik den jeg allerede fulgte så var det godt med en bekreftelse på at jeg er på riktig spor. Telefonsamtalene var også givende. Fint å få nye perspektiver på mine tvangstanker angående sukker, mel og overspising. Selv om jeg ikke er i mål, så har disse 4 ukene vært et hjelp på veien i riktig retning.”

Anonym grunnet jobb

“Mitt resultat så langt er ned 5,4kg😄 Nå er det gøy å gå på vekta, og det er gøy å finne frem målebåndet! Fortsett å skriv gode planer😄 Nedgang i cm: Bryst: 10,5cm Midje: 12cm Hofter: 13,5cm Rumpe: 11cm”

Lise Tallaksen