Kom i gang - 4 ukers challenge

...kom i gang med sunnere kosthold

...kom i gang med aktivitet / trening

...kom i gang med et tankesettet som gir deg en kropp du er fornøyd med

Komme i gang med vekttap?

Å gå ned 1 kg i uka er absolutt mulig og innenfor det som er anbefalt. Du må spise litt mindre enn du er vant til, men ofte mer enn du tror... 

Å spise nok, (ikke for mye eller for lite) er det som utgjør forskjellen på å lykkes eller nok en mislykket diett. Jo raskere du vil ned i vekt, jo lettere er det å vippe av pinnen og spise FOR lite.

 

Hvis du er motivert og har et mål som ned 1 kilo i uka er det mulig UTEN for store restriksjoner... (Se lengre ned for bevis!)

Den største fella de fleste går i er at de vil for mye og blir "for flink". Det betyr at du jobber MOT kroppens naturlige instinkt ved for mye sult og trening. Vekttapet blir mye letter for deg når lytter til kroppen og signalene den gir deg hele tiden...

Ikke fortsette å presse deg på samme dietten hvis du er sulten 80% av dagen og fortsetter å dra på trening skikkelig sliten  = oppskriften på tap av motivasjonene og null resultater.. 

 

Når du ved frokost bare ser frem til neste måltid ved lunsjtider må du enten spise en større frokost ELLER jobbe med tankesettet i forhold til mat!

 

Når du har et dårlig opplegg eller anstrengt forhold til kropp og mat, så vil du alltid ende opp med å mislykkes.. 

Gratis info på internett kan lett ødelegge for de fleste her! For du kan finne et supert treningsopplegg og en kjempe bra diett, men hvis du ikke lærer deg å tolke kroppens signaler så vil du ALLTID mislykkes! For det er ikke tilpasset deg... Du begynner motivert og tenker du skal være flink, så du gjør alt i din makt for å gjennomføre etter planen... Men gang på gang klarer du ikke fullføre. 

 • Treningsplanen kan være for bedre trente enn du er og bli litt for mye
 • Måltidsplanene kan være for noen som er i mindre aktivitet enn deg og bli for lite

 

Vil du så gjerne ha resultater å det fort, er det på tide å ta seg sammen og ikke bare fortsette i samme yoyo-diett syklusen. 

 

En utfordringen jeg OFTE ser er at vi har lært at jo hardere vi jobber og jo bedre innsatsen vår er, jo bedre resultater vil vi få... 

 

Dessverre er ikke kroppen en robot, og vi presser oss som regel for langt utenfor det kroppen vår kan akseptere -- kroppen setter igang en rekke prosesser for å stoppe deg -> som å øke sultfølelsen og senke aktivitetsnivået ditt... 

Du begynner å så dårligere resultater, du er sliten og du mister motivasjonen... 

Nr 1 er kostholdet 
Nr 2 er tankesettet 
Nr 3 er trening! 

 

KOM I GANG MED TRENINGEN

Når du har fått deg en ordentlig matplan som ikke er for streng slik at du faktisk har mulighet til å lykkes denne gangen trenger du å ha hodet på plass og en plan for aktivitet og/eller trening.

 

Trening er tipp topp for helsa, men mindre viktig enn man skulle tro for vekttap... Har du gått på maaange dietter allerede anbefaler jeg å kutte ned MYE på treningen. Det er kostholdet som er det viktigste. Jeg har mange ganger bedt spreke damer ta ett steg tilbake å kutte ut treningen i en periode -- for å bruke all energi på å få et avslappet forhold til mat og ikke fokusere så mye på kropp, vekt og mat... En ting er at treningen ikke tar energien, men det er langt fra det viktigste... 

Den viktigste leksa de får er at de faktisk ikke trenger å dra på trening 6 dager i uka for å unngå å legge på seg masse, og ofte ser de en økning i treningsresultatene fordi kroppen får hvile og tid til å restituere seg... 

 

Tar du bort treningen kan du fokusere all energien på å bli trygg på kostholdet og få et avslappet forhold til mat. Men aldri dropp å bevege deg litt hver dag...

 

Hold deg for all del i aktivtet, gå turer og kos deg... Alt avhengig av hvilken form du er i utgangspunktet -- legg en plan ut fra det... OG husk.. selv 10 minutter er bra nok. Ikke noe dårlg samvittighet fordi du ikke gjør nok... Det er bare tull!

KOM I GANG Å LÆR ET SUNT OG STRESSFRITT FORHOLD TIL MAT OG DIETTER

Tankesettbiten er ekstremt viktig og det er denne de aller fleste bommer på... Er du en yoyo-slanker er det dette du trenger å jobbe med! 100% sikkert! 

Se disse eksemplene for å beskrive hva jeg mener... Dette er ofte lett å skjønne her og nå, men når du selv stresser med ett av disse tilfellene da er det veldig lett å gå i gamle vaner.

 

Det viktigste jeg kan hjelpe deg med er å begynne å bygge gode vaner i måten du snakker å behandler deg selv på.. 

 

Det betyr å lytte til kroppens signaler og dermed kunne gå rimelig fort ned i vekt
og holde det!

 

 • Har du ikke lyst til å trene -> går du tur.

 • Klarer du ikke spise bare sunt -> spis litt sjokolade hver kveld (jeg hjelper deg hvis du tror du ikke klarer å slutte med litt)

 • Synes du mat er stressende og får ikke til dietter og restriksjon -> jeg hjelper deg til å få igjen motivasjonen og bli trygg på dine valg, OG du går ned i vekt

 • Synes du det er vanskelig å komme gjennom helga uten godteri og kos -> finn en løsning som passer deg

 • Er du bare sliten lei og orker ikke trene, men du føler du burde -> Slapp av og ta vare på kroppen.. Jeg lærer deg når det er rett å slappe av og når det er rett presse seg..

 

DET VIKTIGSTE DU LÆRER I DENNE CHALLENGEN ER DEN GYLENDE MIDDELVEI -> SOM GIR DEG EN LØSNING DU KAN HOLDE.. 

 

Jeg lærer deg å takle de dårlige dagene på den beste måten for å holde dietten helt til målvekta!

Ned 5,4kg

Her er mitt resultat så langt😄 Nå er det gøy å gå på vekta, og det er gøy å finne frem målebåndet! Fortsett å skriv gode planer😄 

Nedgang i cm:
Bryst: 10,5cm
Midje: 12cm
Hofter: 13,5cm
Rumpe: 11cm

--Lise Tallaksen

28 forskjellige treningsøkter på 10 min, trenger IKKE utstyr

Skreddersydd kostholdsplan etter dine ønsker

Hjelp til å starte dagen med rett tankesett

4 samtaler - lærer deg det du mangler for å nå de store resultatene!

Hei.... Jeg er Ingrid Romsaas

Jeg har kastet bort 15 år på å tenke og stresse over mat og den helsikes badevekta. 

Humøret forsvinner i et sug av dietter, sult, overspising, dårlig samvittighet og dårlig selvtillit.

 

Helt til jeg var så lei av dietter at jeg så bare ett stort svart hull av frustrasjon hver gang noen hadde en løsning til meg. 

Jeg begynte å lete utenfor boksen. Hørte på haugevis av psykologipodcaster og erstattet diettbøker med selvhjelpsbøker... 

Sakte men sikkert, fjernet jeg en restriksjon etter den andre, jeg fjernet en dårlig vane med en bedre.

Overspisingen er helt borte, sammen med 20kg.. 

Nå vil jeg hjelpe DEG! 

Få et eksempel på en enklere plan og 2 treningsøkter.

Håvard Aspeggen

Opplevde noe helt fantastisk under Ingrid's coaching når det kom til kosthold og motivasjon, hun har klart noe ingen andre treningssentre, PT'er etc... har klart, det er å finne den gylne middelvei, pluss at hun klarte å holde meg såpass motivert igjennom vår ukentlige samtale og kosthold at dette er noe jeg gjerne holder på med i lang tid😊
Hun fant de riktige bryterne å flippe over for min egen del iallefall, noe som var virkelig avgjørende for min reise i bli fornøyd med meg selv😊
 
Så dette er til deg, Ingrid.
Fortsett med dette, fortsett å vær så jordnær som du er, dette er noe jeg setter uendelig pris på å det tror jeg er veldig avgjørende når man skal ha personelige samtaler med vedkommende😊
 
Tusen takk for at jeg fikk æren av å bli med på dette eventyret, jeg setter så stor pris på alt jeg fikk i visdom og motivasjon.

Kari (anonym grunnet jobb)

Vil takke for 4 fine uker med både telefonsamtaler, matplan og treningsøkter.
 
Likte veldig godt at treningen var overkommelig i en stresset hverdag, og at det er en medlemsportal hvor man finner alle videoene og kan trene når som helst.
 
Matplanen var jeg også fornøyd med, selv om den var ganske lik den jeg allerede fulgte så var det godt med en bekreftelse på at jeg er på riktig spor. 
 
Telefonsamtalene var også givende. Fint å få nye perspektiver på mine tvangstanker angående sukker, mel og overspising. Selv om jeg ikke er i mål, så har disse 4 ukene vært et hjelp på veien i riktig retning. 

Vil du komme i gang og og utfordre ditt tankesett rundt mat og dietter er dette utfordringen for deg

 

KOM I GANG- challengen er et program på 4 uker med tett oppfølging som skal gi deg de beste mulighetene for å oppnå vekttapet du ønsker. Vi jobber ut fra DINE individuelle behov og lager en plan ut fra hvor du er i ditt vekttap og hva du ønsker å oppnå.

 

Uansett tidligere erfaringer, eller antall dietter du har i erfaringssekken... er challengen laget for å gi deg et annet syn på vekttap ved å fokusere like mye på hvordan du tenker og behandler deg selv som vi fokuserer på mat og trening. Det er en challengen akka en utfordring for at du skal tenke litt nytt!

 

Mitt mål er at du skal oppleve mestring og god følelsen fordi du jobber for deg og du ønsker å føle deg bra i en sexy kjole (for din egen del aller mest ;) også om du er mann, hehe)!

 

I denne 4 ukers utfordringen får du:

 • Skreddersydd kostholdsplan etter dine ønsker
 • 28 treningsøkter (Fra restitusjon til de med høyere intensitet)
 • 4 individuelle samtaler med meg for å hjelpe deg med dine utfordringer knyttet til vekttap
 • Kurset BYGG SELVTILLIT (verdi 200kr)
 • E-mail/messenger støtte hvis du trenger hjelp der og da
 • Hjelp til å slutte med overspising

LET LOOSE er her for deg som sliter med overspising og har ett anstrengt forhold til mat. Typisk yoyo-slanker...

Det ligger konstant i bakhodet at du ønsker/burde gå ned i vekt -> mat ender med å ta altfor mye tid og energi, som du kunne brukt på familie og venner!

Men gang på gang føles det som om maten vinner og du spiser mer mat enn du ønsker å innrømme.

Du får alltid:

Pengene tilbake uten spørsmål hvis du ikke er fornøyd etter 4 uker!

Få ut fingern og KOM I GANG! Se for deg en lettere kropp og bedre selvtillit om 4 uker!

Har du kommet igang er det lettere å fortsette. :D 

Kom i gang - 4 ukers challenge

1500kr
Kom i gang - 4 ukers challenge

Delbetal 125kr/12mnd, Totalpris 1500kr

OBS! Lurer du på hvordan 4 coachingsamtaler kan koste bare 1500kr + alt det andre? Jeg skjønner at du reagerer på det.... Jeg hadde vel kanskje tenkt at dette er dårlig kvalitet når det er så billig, men programmet er flunkende nytt... Så grip sjansen mens du kan... Prisen kommer definitivt til å øke over sommeren..<3 

Hva er fordelen med 1-1 samtalene?

Har du gått på en smell? Spist MYE mer enn du egentlig burde og det føles virkelig ikke bra...

Eller du har en dårlig dag der du kjenner trangen til å spise og spise -- du er såå redd for at du kommer til å sprekke som så mange ganger tidligere..

 

Den raskeste og beste måten til å tenke annerledes og dermed takle disse situasjonene lett er å snakke om hva DINE tanker og hva DU OVERTENKER i de situasjonene dietten er vanskelig å følge.. 

Fordelen med å snakke om dette med noen med erfaring er flere...

 1. Vi er i vårt eget hodet HELE tiden og det kan være vanskelig å plukke opp de tankesettmønstrene som saboterer for vekttapet vårt... Jeg kan hjelpe deg å bli bevisst dine ubevisst sabotører slik at du kan fjerne de...
 2. Du får lettet på hjerte! Bare det å ikke stenge alle tankene og de vanskelige følelsene inne, fjerner et tungt lass med gamle mislykkede dietter fra skuldrene dine.
 3. Du føler deg ikke alene i kampen.. Vi er 2 stk som jobber for at du skal lykkes... Sammen er vi sterkere og denne gangen er det din tur til å få all oppmerksomheten... 

Med dette kan du fort kutte noen år med nye dietter, og jeg tror du skjønner det selv også!

Har du noen spørsmål:

...kom i gang med sunnere kosthold

...kom i gang med aktivitet / trening

...kom i gang med et tankesettet som gir deg en kropp du er fornøyd med

Kom i gang - 4 ukers challenge

1500kr
Kom i gang - 4 ukers challenge

Delbetal 125kr/12mnd, Totalpris 1500kr